Vliesgevels

Vliesgevels

Wat is een vliesgevel?

Vliesgevel, gordijngevel of glasgevel. Het ziet er niet alleen indrukwekkend uit, er schuilt ook een sterk staaltje architecturale kennis achter. Hoe werkt zo'n gevel precies? Een vliesgevel is een niet-dragende gevel, wat betekent dat je kan spelen met materialen. Grote glazen ramen en lichte aluminium constructies zorgen voor een prachtig panoramisch zicht en een moderne uitstraling. 

Niet alleen privéwoningen zien er een stuk moderner uit met een vliesgevel, ook winkels en bedrijven zien er fantastisch uit met deze knappe architectuur. Je geniet van heel wat zonlicht en een panoramisch uitzicht over je omgeving. Perfect om weg te dromen of je interieur in de kijker te zetten. Met onze zonwering kan je dan weer zelf bepalen hoeveel licht er binnenvalt door je vliesgevel.

Een vliesgevel spreekt dus tot de verbeelding. Als die perfect geplaatst is tenminste. Dankzij onze ervaring kunnen en durven we bij Arko meedenken in de mooiste architectuur. Droom… en daag ons uit. Contacteer ons gerust of kom langs in onze toonzaal in Zottegem als je jouw woning wil upgraden met een vliesgevel of als je je afvraagt hoeveel een vliesgevel kost. Wij gaan jouw uitdaging met veel plezier aan!

Geïnspireerd om een vliesgevel te laten plaatsen? Daag ons uit met jouw project!

Dit vind je misschien ook interessant

Onze partners