Een terrasoverkapping met vouwdak: voor dat pure outdoor gevoel

Genieten van je tuin doe je met een terrasoverkapping met vouwdak. Deze strakke en moderne overkapping met schuifdak plaatsen wij volledig op maat.

Waarom je een flexibele terrasoverkapping met vouwdak wilt?

Een terrasoverkapping met verschuifbaar dak biedt tal van voordelen. De beweegbare terrasoverkapping laat je toe om te kiezen hoe outdoor of indoor je je tijd spendeert. Meer of minder licht, ventilatie of openheid? Je creëert zelf het klimaat dat je wilt. De keuze is volledig aan jou!

Deze uitschuifbare terrasoverkapping beschermt je trouwens niet alleen tegen de zon, maar ook tegen regen en wind. Je kan dus doorheen het hele jaar genieten van dat outdoor gevoel, wat het kopen van een terrasoverkapping met schuifdak zeer kostenefficiënt maakt!

Vouwdak Toscane

Onze terrasoverkappingen met vouwdak: op maat, kwalitatief én duurzaam

Het plaatsen van onze terrasoverkappingen met vouwdak is volledig op maat. Onze plaatsers kunnen de beweegbare terrasoverkapping naadloos integreren in elke bouwstijl. Door de hoge afwerkingsgraad zijn de bevestigingssystemen ook nagenoeg onzichtbaar.

Arko is gelegen in Zottegem, maar onze plaatsers werken in de wijde regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Omdat wij officieel Renson-verdeler zijn, kunnen we ook de kwaliteit en duurzaamheid van onze uitschuifbare terrasoverkapping garanderen.

Naast kwalitatief en stijlvol zijn onze terrasoverkappingen ook gemakkelijk in onderhoud. Één stevige najaarsonderhoudsbeurt en je kan weer zorgeloos relaxen.

Kom meer te weten over onze terrasoverkappingen met vouwdak:

Renson Camargue 009 Min

Extra opties voor je terrasoverkapping met vouwdak? Geen enkel probleem!

Wist je trouwens dat we ook nog extra uitbreidingen aanbieden om het outdoor gevoel van je terrasoverkapping met vouwdak volledig naar je hand te zetten?

Een greep uit ons aanbod:

  • Kwaliteitsvolle geluidsboxen
  • Sfeervolle led-verlichting
  • Verwarming
  • Afwerking met materiaal en kleur naar keuze
  • Bediening op afstand

Bezoek onze showroom en ontdek onze terrasoverkappingen met vouwdak

Je kan ons altijd contacteren voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Maar je mag ook een bezoekje brengen aan onze showroom. Daar tonen we onze opgebouwde overkappingen en leggen onze collega’s je graag alle mogelijkheden uit. Kom dus zeker eens langs!

Geïnspireerd? Wil je je eigen outdoor living concept uitwerken? Vraag dan nu je offerte voor een Renson terrasoverkapping aan.