Terrasoverkapping met screendak

Geef je over aan het licht: een terrasoverkapping met screendak

Volop genieten van de zon, maar ook doorheen de rest van het jaar met dat outdoor gevoel tot rust komen? Dat doe je met een terrasoverkapping met screendak. Arko in Zottegem is officieel Renson verdeler van deze terrasoplossing en komt jouw uitschuifbare overkapping met doek volledig op maat plaatsen.

22539920 1122288057874139 2815043817225946895 N

Waarom kiezen voor een terrasoverkapping met screendak?

Elk type terrasoverkapping (of dit nu met roteerbare lamellen, vouwdak of screendoek is) heeft haar unieke voordelen. Bij deze terrasoverkapping is dat de uitschuifbare zonwerende doek die je gedeeltelijk of volledig kan openen. Zo bepaal je zelf in hoeveel zonlicht je jouw terras laat baden en opwarmen.

Een terrasoverkapping met screendak beschermt naast warmte ook tegen wind en zelfs regen. Door haar verborgen geleidingskanalen is deze terrasoverkapping met screendak immers volledig regenbestendig en waterdicht.

Ontdek onze Lapure terrasoverkapping met screendak:

Renson Huis V006 Lapure 1792 Wolken

Een terrasoverkapping met uitschuifbare screendoek: extra opties

De terrasoverkapping met uitschuifbare screendoek die onze plaatsers bij jou komen installeren zijn altijd op maat. De beleving en ervaring zet je met onze beschikbare opties dan weer zelf helemaal naar je hand.

Een greep uit ons aanbod:

  • Sfeervolle led-verlichting
  • Kwaliteitsvolle muziekboxen
  • Verwarming
  • Afwerkingsmateriaal en kleuren naar keuze
  • Bediening op afstand met handzender

Is een terrasoverkapping met uitschuifbare screendoek iets voor jou?

Is een aluminium terrasoverkapping met uitschuifbare screendoek iets voor jou? Als je het hele jaar wilt genieten van het outdoor gevoel en je graag genoeg zonlicht laat binnenkomen, alvast wél.

Weet ook dat dit type overkapping naadloos met elk type bouwstijl te integreren is. Onze installateurs werken de bevestigingsonderdelen nagenoeg onzichtbaar weg. En door de hoogwaardige Renson-kwaliteit beperken we het onderhoud tot het minimale, terwijl maximale duurzaamheid gegarandeerd wordt. Één grondige poetsbeurt in het najaar en je geniet weer ten volle van het buitenleven!

Weinor Plaza Viva 1
Weinor Plaza Viva 2
Weinor Plaza Viva 3
Weinor Plaza Viva 4

PLAZA VIVA van Weinor

Plaza Viva – De textiele pergola-zonwering

Terrasgenot bij vrijwel elk weertype! Met het textiele pergola-zonnescherm Plaza Viva maakt u nu nog vaker en onbezorgder gebruik van uw terras – vrijwel ongeacht het weer. Of u de Plaza Viva nu gebruikt voor beschaduwing op een zonnige dag, als extreem stabiele weerbescherming bij stevige wind of als slimme regenbescherming tijdens een warm zomers buitje, dankzij de Plaza Viva geniet u zonder onderbreking van de aangename atmosfeer op uw terras.

Bezoek onze showroom, stel je vraag of ontvang een prijsofferte

Meer weten of een terrasoverkapping met doek in levenden lijve zien? Kom dan zeker eens langs in onze showroom te Zottegem of contacteer ons voor een antwoord op je vragen of voor een vrijblijvende offerte. Voor plaatsingen werken wij in de wijde regio Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Geïnspireerd? Wil je je eigen outdoor living concept uitwerken? Vraag dan nu je offerte voor een Renson terrasoverkapping aan.