Een terrasoverkapping met lamellendak? Dat betekent genieten.

Extra lang buiten vertoeven? Dat doe je met een terrasoverkapping met lamellendak. Bij Arko plaatsen wij onze overkappingen met roteerbare lamellen altijd op maat, wat een afwerking tot op de millimeter én een naadloze integratie met de vaste structuur van je woning toelaat.

Onze Camargue terrasoverkapping met lamellendak:

Social 4
Social 2
Social 1
Social 7
Social 5
Social 6
Social 3
Vakantie 2020 Sun 2
Social 4
Social 2
Social 1
Social 7
Social 5
Social 6
Social 3
Vakantie 2020 Sun 2

Waarom een terrasoverkapping met lamellendak kopen?

Maar waarom zou je nu een terrasoverkapping met lamellendak kopen? Simpel: het elektrische lamellendak laat je toe om op een simpele manier de beleving op je terras naar jouw wens aan te passen.

Zelf bepalen hoe zonnig je terras is? Meer of minder ventilatie? Natuurlijk licht of led-verlichting? Allemaal geen probleem, want je kan de lamellen overkapping gemakkelijk bedienen. Ook voor de regen moet je geen schrik meer hebben. Want een geïntegreerd watergeleidingskanaal maakt je lamellendak compleet waterdicht. Weer of geen weer, met deze oplossing geniet je áltijd van je terras.

Daarnaast is een terrasoverkapping met lamellendak ook efficiënt in onderhoud. Één grondige reiniging in het voorjaar en je geniet zorgeloos van het outdoor seizoen.

Renson Camargue 005 Min
Bollen Vrijstaand Nl 0420

Een luxe terrasoverkapping met lamellendak: mogelijke extra’s

Je kan je veranda met lamellendak ook uitbreiden met opties die je outdoor beleving maximaliseren. Vanaf nu maak je niet enkel tijdens de zomermaanden gebruik van je terras. Door onze opties geniet je het hele jaar door van een outdoor gevoel.

Enkele van onze opties:

  • Intrekbare lamellen mogelijk
  • Geïntegreerde led-verlichting
  • Kwaliteitsvolle muziekboxen
  • Verwarming
  • Afwerking met schuifwanden
  • Afwerking met windvaste screens
  • Afwerking met weerbestendige buitengordijnen
  • Afwerking met glas of designhout

Door deze extra’s kan je doorheen het hele jaar gebruikmaken van je terras, wat het kopen van deze terrasoverkapping meteen een stuk prijsefficiënter maakt!

Wil je meer weten over onze opties en de totaalprijs van je overkapping? Dan mag je ons altijd contacteren.

Ontdek de terrasoverkapping met lamellen in onze showroom

Voor elke - vaste of vrijstaande - terrasoverkapping met (draaibare) lamellen zijn wij de plaatser die je nodig hebt. We geven je graag meer uitleg én tonen je onze overkappingen in onze showroom in Zottegem. Voor plaatsingen werken we in de wijde regio Oost-Vlaanderen, en Vlaams-Brabant. Onze showroom vind je hier.

Psg Wevelgem Camargue 4978
Schepdaal Camargue 02
Arko Binnen Detail 3
Arko Binnen Detail 4
Renson Camargue 005 Min
Psg Wevelgem Camargue 4978
Schepdaal Camargue 02
Arko Binnen Detail 3
Arko Binnen Detail 4
Renson Camargue 005 Min

Renson op maat

Wist je trouwens dat wij officiëel Renson dealer zijn? Dat betekent dat de terrasoverkapping met lamellendak die Arko bij jou komt installeren de kwaliteit van Renson waarborgt.

Bovendien kan je zo uit een ruim gamma kwalitatieve producten kiezen die wij op maat komen installeren. En dat niet alleen voor een overkapping met lamellendak, maar ook voor een terrasoverkapping met screendak of vouwdak.

Geïnteresseerd? Neem dan zeker eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

Geïnspireerd? Wil je je eigen outdoor living concept uitwerken? Vraag dan nu je offerte voor een Renson terrasoverkapping aan.